Felhasználási feltételek

Ez a dokumentum tartalmán keresztül harmadik felek felhasználói számára hozzáférhetővé teszi a Deluat webhely (deluat.ro) használatának feltételeiről szóló előírást, valamint az adatvédelmi irányelveket. A Deluat weboldalt (deluat.ro) a Deluat Pantofi S.R.L. cég működteti, nyitott irodája az Aleea Calistrat Hogas, sz. 28 DE, 3. szektor, Bukarest, bejegyezve a kereskedelmi nyilvántartásba J15 / 1472/2017, CUI 38417170 számmal. A webhely használata (ideértve a termékek elérését, navigálását és ezen a webhelyen történő vásárlását is) implicit megállapodást jelent a az ebben a dokumentumban rögzített feltételek és az azokból fakadó összes hatás és következmény. A Deluat webhely rendszergazdája (deluat.ro) fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa a jelen szerződés tartalmát, előzetes értesítés nélkül az azt használó személyek (a továbbiakban: Felhasználók) előtt. A felhasználók állandó hozzáférést kapnak a szolgáltatások használatának feltételeihez annak érdekében, hogy bármikor konzultálhassanak velük.
A webhely tartalma és a szellemi tulajdonjogok
A webhely tartalmát csak kifejezetten és törvényesen megengedett célokra szabad felhasználni, reprodukálni, terjeszteni, továbbítani, megjeleníteni. Bármely információ kinyerése, amelyet bármilyen kereskedelmi célú felhasználás követ, amely meghaladja a törvény által szabályozott magáncélú másolás körét, vagy értékesítés vagy engedélyezés céljából, és a tulajdonjogok tulajdonosainak előzetes írásbeli beleegyezése nélkül, sérti a feltételeket. Ön vállalja továbbá, hogy semmilyen módon nem befolyásolja vagy beavatkozik a webhely biztonsági elemeibe, azokba az elemekbe, amelyek megakadályozzák vagy korlátozzák egy tartalom vagy elemek használatát, másolását, amelyek megerősítik a webhely vagy annak tartalmának felhasználási határait.
A fogyasztók joga a szerződés egyoldalú felmondására
Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze a termék specifikációit. A vevő és a Deluat (deluat.ro) közötti kereskedelmi kapcsolatokat hivatalosan a 130/2000 kormányrendelet szabályozza, a fogyasztók védelméről a távollevők közötti szerződések megkötésekor és végrehajtásakor.
A fogyasztónak joga van a kereskedőt írásban értesíteni arról, hogy kötbérmentesen és ok nélkül hivatkozva lemond a vásárlásról, a termék átvételétől számított 10 munkanapon belül, illetve szolgáltatás esetén a szerződés megkötésétől számítva.
A Deluat rendszergazdája (deluat.ro) állandó erőfeszítéseket tesz a webhelyen található információk pontosságának fenntartása érdekében, de néha előfordulhat, hogy azok véletlenül is tartalmazhatnak (a termékek előírásai vagy árai, amelyeket a gyártó előzetes értesítés nélkül módosított, vagy működési hibákat tartalmaz). Figyelem: a fényképek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak olyan kiegészítőket, amelyek nem szerepelnek a standard csomagolásban.
Csalás
A webhely bizonyos szakaszainak eléréséhez és használatához szükség lehet személyes fiók létrehozására. Ezennel kijelenti, hogy teljes felelősséget vállal minden, a weboldalon megnyitott számlán keresztül végzett tevékenységért, és ennek megfelelően azt tanácsoljuk, hogy biztosítsa a fiók jelszavának vagy egyéb hozzáférési adatainak biztonságát. Ha fiókjának biztonsága sérül, haladéktalanul értesítenie kell a webhely rendszergazdáját. A Deluat (deluat.ro) nem felelős azokért a károkért, amelyeket a számla jogosulatlan felhasználása okozott Önnek vagy bármilyen harmadik félnek.
Alkalmazandó jog
A Deluat webhely (deluat.ro) használatával a felhasználó elfogadja, hogy a felhasználási feltételeket és a Deluat (deluat.ro) felhasználói és rendszergazdái vagy társai / partnerei között felmerülő bármilyen vitákat a román törvények szabályozzák. / leányvállalatok. Esetleges konfliktusok esetén először megpróbálják azokat békés úton megoldani, és ha a békés rendezés nem lesz lehetséges, a konfliktust a hatályos román törvényeknek megfelelően bíróságon rendezik.
Szolgáltatás elérhetősége
A Deluat (deluat.ro) rendszergazdája fenntartja a jogot, hogy a Deluat webhely (deluat.ro) bármely oldalának vagy aloldalának felépítését és felületét bármikor és bármilyen szabad időintervallumon megváltoztassa, jogában áll ideiglenesen vagy véglegesen a weboldalon keresztül a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tett szolgáltatásokat részben vagy egészben megszakítani előzetes egyedi vagy általános értesítés nélkül. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a jelen felhasználási feltételekkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a külön erre a célra szolgáló űrlapon vagy az e-mail címen: contact@deluat.ro
Személyes adatok
Új fiók regisztrálásával vagy megrendelés leadásával elfogadja a személyes adatok, az adatok feldolgozására, valamint a marketing céljára szolgáló adatok feldolgozását. e-mailben vagy sms-ben.
A cseréről és a visszaszállításról:
- Ha a méret nem felel meg Önnek, kérjük, hívja a 0721442442 telefonszámot, vagy töltse ki a VISSZAÁLLÍTÁS űrlapot, és legfeljebb 3 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
- Csere esetén, ha a méret eltéréséről van szó, a futár díját Ön viseli (országszerte 25 lej);
- Cserébe házhoz küldjük a futárt, és amikor megkapja az új csomagot, cserébe átadja a régi csomagot abban az állapotban, ahogy azt kapta;
- Ha nem kapta meg, amit megrendelt, vagy a termék hibás, akkor a futár díját teljes egészében mi terheljük.
- Küldje el a megfelelően csomagolt terméket a KAPCSOLAT űrlap címére;
- A visszatérő futár díját Ön viseli;
- A terméknek eredeti állapotban kell lennie, nem kopott vagy sérült;
- A termékdoboznak sérülésmentesnek vagy skót szalagnak kell lennie;
- A termék dobozában csatolja a megrendelés számát, nevét, telefonszámát és számlát, ahová át kívánja utalni a pénzét, valamint a visszatérítés okát.
- Nem dolgozunk a Román Postával, nem küldjük vissza a pénzt postai megrendeléssel vagy futárral utánvéttel;
- Ha nincs bankszámlája, felhívhat ismerősét, és a csomag átvételétől számított 14 napon belül átutaljuk a pénzt;
- Visszatérés esetén a futár díja nem visszatéríthető, csak termékenként térítjük vissza a pénzt.